حضور اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار گنبدکاووس در مراسم یادبود مرحوم صابر کاظمی

اخبار شورا- در پی درگذشت ناگهانی و تأسف‌بار مرحوم صابر کاظمی، قهرمان و ستاره ملی والیبال کشور و فرزند شایسته استان گلستان، رئیس، اعضای شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار با حضور در مراسم یادبود ایشان، مراتب تسلیت و همدردی عمیق خود را با خانواده کاظمی، جامعه ورزش و عموم مردم شریف استان ابراز داشتند.

این حضور، نشان‌دهنده عمق ارادت مقامات شهری به مقام شامخ ورزشکاران و پاسداشت یاد و خاطره‌ی قهرمانانی است که پرچم پرافتخار میهن اسلامی را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی به اهتزاز درآوردند.

رئیس شورای اسلامی شهر گنبدکاووس در حاشیه این مراسم اظهار داشت: مرحوم صابر کاظمی، نه تنها یک ورزشکار ممتاز، بلکه نمادی از غیرت، پشتکار و تعهد بود. فقدان او ضایعه‌ای بزرگ برای ورزش استان و کشور محسوب می‌شود. ما به عنوان نمایندگان مردم در شورا و شهرداری، وظیفه خود می‌دانیم که در چنین لحظات سختی، در کنار خانواده محترم ایشان و جامعه ورزش باشیم و به روان پاک این عزیز سفر کرده ادای احترام نماییم.

شورای اسلامی شهر و شهرداری گنبدکاووس از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌نماید.

تاریخ نوشته : ۲۰ آبان ۱۴۰۴
لینک نوشته :